Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 70 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
Le caramel
- 150 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 4 pommes à cuire
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 41 mg
In Collections
Alternative recipes
Galette des Rois express
50 min
Tarte Tatin
1h
Tarte aux myrtilles
2h 30 min
Tarte amandine aux poires
3h 25min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15 min
Pâte sablée
1h 25 min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4 Std.
Tatin de poire au caramel
1h 10 min
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1 godz. 5 min
Crumble pomme-kiwi
45 min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5 min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1h 30 min