Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g di zucchero
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 250 g di farina
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- 140 g di gelatina di lampone
- 140 g di gelatina di ribes rossi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Knöpfli
50min
Torta di mele
1h 30min
Baci di dama
1h 30min
Crema Thermomix®
45min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Torta di pane
1h 20min
Torta di carote
1h 10min
Biscotti milanesini
3 Std.
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Foresta nera
2h 30min