Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g di zucchero
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 250 g di farina
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- 140 g di gelatina di lampone
- 140 g di gelatina di ribes rossi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti milanesini
3 Std.
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Stelle alla cannella
1h 30min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 Std. 10 Min
Besciamella
15min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1h