Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g di zucchero
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 250 g di farina
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- 140 g di gelatina di lampone
- 140 g di gelatina di ribes rossi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Polenta ticinese
45min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Salsa alla senape
5min
New York cheesecake
6h 30min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Biscotti soffici al pistacchio
Nenhuma avaliação
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Biscotti milanesini
3 Std.