Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g di zucchero
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 250 g di farina
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- 140 g di gelatina di lampone
- 140 g di gelatina di ribes rossi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Stelle alla cannella
1hod. 30min
Kipferl alla vaniglia
1hod. 30min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2hod.
Cookies alle gocce di cioccolato
50 Min
Flan di semolino
1h 15min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Foresta nera
2hod. 30min
Bastoncini di pesce con salsa al pomodoro
No ratings
Torta tiepida al cioccolato
1h 15min
Biscotti milanesini
3 Std.
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min