Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 70 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco, sbriciolato (ca. 30 g)
or 1 bustina di lievito secco (circa 7 g) - 30 g di zucchero
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di nocciole sgusciate, con la buccia, intere
- 120 g di zucchero
- 20 g di burro, morbido
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di cannella in polvere, a piacere
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2349 kJ / 561 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpe
1 godz. 15 min
Chips croccanti con guacamole
1hod.
Zuppa di zucca
35min
Torta tiepida al cioccolato
1 godz. 15 min
Vin brûlé bianco
20min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 godz.
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Torta salata con pollo e pere
No ratings
Glassa al cioccolato
20min
Soufflé di spinaci e uova
35min
Torta al cioccolato con sorpresa
1 Std. 10 Min