Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 70 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco, sbriciolato (ca. 30 g)
or 1 bustina di lievito secco (circa 7 g) - 30 g di zucchero
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di nocciole sgusciate, con la buccia, intere
- 120 g di zucchero
- 20 g di burro, morbido
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di cannella in polvere, a piacere
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2349 kJ / 561 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti milanesini
3óra
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Coulis di frutta
10 min
Baguette
3h 45min
Baguette
4 godz.
Biberli dell'Appenzello
Keine Bewertungen
Pane alle pere
28 Std.
Fonduta moitié-moitié
Keine Bewertungen
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Caramelle alla panna
2óra
Muffins con gocce di cioccolato
1óra