Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di farina
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
or 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 300 g di acqua, tiepida
- 25 g di olio di colza
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 uovo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 4 g
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Torta di noci engadinese
1h 15min
Pane paesano
3h
Crema Thermomix®
45 Min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Biscotti di linz
3h 15min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Panini del 1° Agosto
1sa 10 dk
Corona dei Re Magi
2h 15min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 dk
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 dk