Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Speckwürfel
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 8 Basilikumblätter, frisch
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 1 Paprika, entkernt in Stücken
- 80 g Lauch, in Stücken
- 80 g Zucchini, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 2 - 3 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 16 Scheiben Toastbrot, groß
- 8 Scheiben Schmelzkäse in Scheiben (RUPP Big Toast)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 14 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 538 mg
In Collections
Alternative recipes
Schinken-Käse-Kipferl
1 Std.
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1 Std.
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40 Min
Gemüsereis mit Ei
35 Min
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 Std. 45 Min
Wraps mit RUPP Cheddar und gebratener Hühnerbrust
35 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min
Wraps mit Curry-Huhn
25 Min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Leberkäse-Hotdogs
20 Min