Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron vert, zeste et jus
- 400 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 3 feuilles de basilic frais, hachées, et quelques feuilles pour le dressage
- 800 g de melon, frais ou surgelé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 475 kJ / 112 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe de pêche au basilic
30min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1 Std. 15 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Soupe de fraise à la menthe
15 Min