Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune
- 2 melons
- 2 brins de basilic frais, effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- eau
- 12 tranches de magret de canard sans peau et séché
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 899 kJ / 216 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min
Asperges sauce mousseline
1h
Gaspacho
12h
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Soupe de pêche au basilic
30 min
Soupe de melon au basilic
2h 15 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1sa 15 dk
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30 min