![Omelette mit Spargel und Erbsen Omelette mit Spargel und Erbsen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B25D020D-EDCA-4405-A5EF-D1ABFBCE8DD1/Derivates/FEEDBF9A-1C0C-4DE7-AB40-9740104F6FD1.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Hartkäse (z. B. Bergkäse), in Stücken (optional)
- 3 Frühlingszwiebeln (ca. 70 g), geputzt und in Stücke geschnitten (3-4 cm)
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Sesamsamen
- 1 - 2 TL Sojasauce
- 2 ½ TL Sesamöl
-
80
g grüne Erbsen, frisch
or 80 g grüne Erbsen, tiefgekühlt (siehe Tipp) - 6 Stängel Spargel, grün, geputzt, in Stücken (4 cm)
- 6 Eier (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Meersalz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 Zweiglein Koriander, frisch, nur Blätter, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 27 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 714 mg
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