![Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0f26201d-2ec0-4fa0-961e-49831790914d/Derivates/20382100-6ff5-45a6-b3bb-84aae309c1e8.jpg)
Difficulty
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Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Wasser
- 4 Eier
- 1 Dose Thunfisch, in Öl (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 100 g Schmand
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Baguette
- 1 Avocado, reif, in dünnen Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2094 kJ / 500 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 5 g
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