Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à café bombée de sel
- 300 g de farine de seigle
- 210 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1150 kJ / 270 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain au yaourt
1h 50 min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain aux graines
5h
Pain complet rapide
1h 20 min
Pain viking au sésame
3h 10 min
Pain complet ultra-moelleux
2h 15 min
Pain complet
5h
Pain aux céréales
3h 30 min