Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 15 g d'oignons rouges (les épluchures)
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Glace au jogourt et à la mangue
No ratings
"Tri-Tip" grillé et épinards à la crème
3u.
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1 Std. 30 Min
Smoothie bowl jaune
No ratings
Petits pains au fromage faibles en glucides
1 Std. 10 Min
Tarte aux pacanes au bourbon en croûte de roulés à la cannelle
2h 5 min
Croustade à la mousse aux pommes et lait glacé au romarin (Matthew Kenney)
No ratings
Affogato de bananes rôties
10h 55min
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
No ratings
Soupe de champignons, escalope de dinde et légumes vapeur
45 Min
Sauce aux champignons faible en glucides
45 Min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min