Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero + q.b.
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 30 g di latte
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 350 g di ciliegie denocciolate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1182.2 kJ / 282.6 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 28.8 g
- Fat
- 16.6 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 23.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Plumcake sciroppato
55 min
Quadrotti cioccolato e pere
1h
Torta di fichi e nocciole
45 min
Torta soffice ai fichi
1h 30 min
Crostata mele e cannella
1h 20 min
Ciambella alle pesche
50 min
Torta all'uva rossa
1 godz. 40 min
Dolce di carote e mandorle
1h
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1h
Torta sprint di albicocche
45 min
Torta di mele e mandarini
1h
Torta ricotta e cioccolato
55 min