Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero + q.b.
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 30 g di latte
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 350 g di ciliegie denocciolate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1182.2 kJ / 282.6 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 28.8 g
- Fat
- 16.6 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 23.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta sprint di albicocche
45 Min
Torta alla macedonia di frutta
1j 30 menit
Torta soffice ai fichi
1j 30 menit
Torta all'uva rossa
1 Std. 40 Min
Torta rovesciata ai fichi
1 Std. 15 Min
Torta pesche, cannella e menta
1j
Ciambella alle pesche
50 menit
Torta di mele e mandarini
1j
Torta soffice alle fragole
2j
Dolce di carote e mandorle
1j
Torta castagne e cioccolato
1j 30 menit
Crostata mele e cannella
1j 20 menit