Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Ei
- 60 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 120 g Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2017 kJ / 482 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Käse-Hotdogs mit Sesam
1u. 40min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1h 30min
Schweinslungenbraten im Weckerl
1h 45min
Älpler Flädle
30min
Pizza mit Fleischbällchen, scharfer roter Sauce, Scamorza und Paprika
3 godz. 30 min
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1h 45min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1h
Frittierte Hühnernuggets
30min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Langos
1 godz. 55 min