Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 480 g Apfelsaft
-
40
g Mandellikör (z. B. Amaretto)
or 50 g Calvados - 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1 TL Zimt und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Prise Muskat
- 2 Prisen Nelken
- 50 g Zucker
- 400 g Äpfel, gestiftet
- 30 g Rosinen
- 250 g Mascarpone
- 100 g Sahne
- 250 g Magerquark
- 200 g Löffelbiskuits
- Kakao zum Bestäuben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2015 kJ / 482 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 24 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 382 mg
In Collections
Alternative recipes
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5hod. 30min
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Pfirsich-Passionsfrucht-Törtchen
3h 30min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Vanille-Schoko-Espresso-Törtchen
2h 30min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1 Std. 20 Min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Schokoladen-Panna-Cotta
4 Std. 30 Min
Spekulatius-Orangen-Trüffel
2h 30min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8 Std. 30 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.