Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla a pezzi
- 50 g di burro
- 800 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1400 - 1600 g di acqua
- 2 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 110 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 650.3 kJ / 155.4 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 11.3 g
- Saturated Fat
- 6.4 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 179.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Tartellette con crema al limone
4 Std.
Crema di funghi
20 min
Miscela 7 spezie
10 Min
Crema verde spalmabile del Gründonnerstag
10 Min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2h 20 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50 min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10 Min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 Std. 30 Min
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40 min
Senape al dragoncello
No ratings
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1h 10 min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min