![Crêpes al salmone e formaggio all'aneto Crêpes al salmone e formaggio all'aneto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8cae62a7-9f32-4376-9e52-992a1a60a5f7/Derivates/f7e63336-c2d5-4648-944c-04517703f158.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di miele
-
2
cucchiaini di crema di rafano
or 2 cucchiaini di senape in grani grossi - 200 g di salmone affumicato a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1784 kJ / 428 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 908 mg
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