Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Milchreis
- 1 Vanilleschote
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Salz
- 1000 g Milch
- 220 g Milchreis
Zwetschkenkompott
- 800 g Zwetschgen, frisch oder Tk aufgetaut, halbiert und entsteint
- 60 g Wasser
- 60 g Gelierzucker 2:1
- ¼ Zimt, gemahlen (optional)
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Carbohydrates
- 94.5 g
- Fat
- 9.3 g
- Saturated Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 145.6 mg
Alternative recipes
Apfelmus
20 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Bündner Gerstensuppe
1 Std. 15 Min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Birchermüesli
1h 10min
Zwetschgen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Apfelmus auf Vorrat
30min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 Min
Rohkostsalat
10 Min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min