Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 475 g di farina per treccia
- 50 g di burro, non salato, morbido
- 1 uovo
- 30 g di zucchero
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
Composta
- 400 g di ciliegie, denocciolate, surgelate, scongelate
- 50 g di zucchero
- 30 g di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
Bagna
- 300 g di latte
- 100 g di panna intera
- 30 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3084 kJ / 734 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 112 g
- Fat
- 22 g
Alternative recipes
Magdalenas
1 godz.
Sciroppo Chai
35 min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
No ratings
Biscotti al tiramisù
1h 30min
Salsa per pizza
35 min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45 min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1 godz.
Focaccia con pomodori
40 min
Knöpfli
50 min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1 Std. 45 Min
Cannoli alle nocciole
No ratings
Biscotti milanesini
3 Std.