Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 475 g di farina per treccia
- 50 g di burro, non salato, morbido
- 1 uovo
- 30 g di zucchero
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
Composta
- 400 g di ciliegie, denocciolate, surgelate, scongelate
- 50 g di zucchero
- 30 g di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
Bagna
- 300 g di latte
- 100 g di panna intera
- 30 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3084 kJ / 734 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 112 g
- Fat
- 22 g
Alternative recipes
Vellutata ai funghi selvatici
No ratings
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Spätzle al formaggio
1u. 10min
Shake allo yogurt e mango
10min
Pan Brioche
8 godz.
Torta di Zugo al kirsch
4 godz.
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1u. 20min
Lasagne asparagi e funghi
No ratings
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Pizza frescolina
1u. 40min
Torta 'Opera'
24ч.
Sangria
10min