Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di mozzarella, sgocciolata, a pezzetti
Impasto
- 330 g di latte
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 550 g di farina
Farcire e completare
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste all'italiana
- ½ cucchiaino di sale
-
220
g di foglie di spinaci, surgelati, scongelate e
strizzate - 100 g di prosciutto cotto, a dadini (1 cm)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1061 kJ / 253 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Stelle alla cannella
1h 30min
Pane per toast
16h
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Cuori di meringa
No ratings
Condimento allo yogurt
5min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
French Dressing
15min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 Std. 15 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Biberli dell'Appenzello
2h 20 min
Pasta in brodo
35min
Olive croccanti
1h 30min