Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 150 g Porreestange, in Ringen (5 mm)
- 800 g Wasser
- 50 g Buchweizen
- 200 g Blumenkohlröschen
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 693 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 7 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 650 mg
Alternative recipes
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 Min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35 Min
Linsen-Pilz-Suppe
1 Std.
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 Min
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 Min
Veganer Bohnen-Eintopf
13h 30min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 Min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 Std.