Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 150 g Porreestange, in Ringen (5 mm)
- 800 g Wasser
- 50 g Buchweizen
- 200 g Blumenkohlröschen
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 693 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 7 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 650 mg
Alternative recipes
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Hirsepilaw mit Hähnchen und Cherry-Tomaten
50 min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1h
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 godz. 10 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 min
Mediterraner Graupensalat
50 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min