Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour les moules
- 160 g de semoule de maïs à grains moyens (ou polenta)
- 140 g de farine
- 60 g de sucre
- 2 c. à café rases de levure chimique
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 250 g de lait
- 60 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux pommes
40 Min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25min
Gâteau "Petit Duc"
30 min
Biscuits à l'avoine
1hod.
Gâteau au fromage, façon japonaise
1 godz. 5 min
Conchas
2hod.
Petits pains au muesli
1h 40min
Le pain bannique
30 min
Gâteau revigorant
1hod.
Biscuits à la goyave
1 Std. 20 Min
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15 min
Pain au yaourt
1h 50min