Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2000 g Wasser
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 81 mg
In Collections
Alternative recipes
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1h 20min
Rindfleischstreifen und Spargel
30 min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1 godz. 30 min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Chai-Karamell-Sirup
2h
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Sushi-Bowl to go
40 min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 Std. 15 Min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min