Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 g di gelatina in fogli
- 25 g di acqua
- 500 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di miele di acacia
or 50 g di sciroppo di glucosio - zucchero a velo per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 8916 kJ / 2131 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Carbohydrates
- 567.9 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Glassa al burro
5 menit
Glassa al cioccolato
20 min
Panna montata
10 min
Biscotti di linz
3h 15min
Glassa al burro
10 min
Muffin alla vaniglia e gocce di cioccolato al vapore
55 Min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Pas d’évaluation
Rotolo all'arancia
30 min
Pasta frolla dolce
1h 50min
Caramelle alla panna
2h