Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate farinose a fette
- 1000 g di acqua
- 300 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Carbohydrates
- 65.4 g
- Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Purè di patate nature
55min
Pesto di basilico
10 min
Besciamella
15min
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35 min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15min
Pane paesano
3h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Crostata di marmellata
1h 10min