Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau tiède
- 400 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux, fondu
- 25 g de sucre glace, et un peu plus pour la finition
- 2 oeufs
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- 120 g de sucre en grains
- de l'huile d'arachide pour la cuisson
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1147 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 34.5 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte à la rhubarbe
55 min
Sabayon classique
15 Min
Soupe verte effrayante aux globes oculaires
30min
Cupcakes "cerveaux"
1h 40min
Mini monstres
Keine Bewertungen
Macarons Père Noël
3h 20min
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1h 30min
Galette des rois aux poires et aux raisins
1 Std. 50 Min
Galette des Rois à la frangipane
50min
Soupe mystère
45 Min
Cupcakes Red Velvet végans
4 Std.
Tartelette au chocolat praliné
2 Std. 30 Min