Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- huile, pour le moule
- 5 pommes (650 g env.), coupées en morceaux
- 10 g de jus de citron
- 80 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 180 g de farine de sarrasin
- 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 2 c. à café de levure chimique sans gluten (1 sachet)
- 3 œufs bio
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1579.5 kJ / 376.5 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 13.2 g
- Saturated Fat
- 1.7 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 323 mg
In Collections
Alternative recipes
Far breton aux pruneaux
1hod.
Financiers aux amandes
20 min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3 Std.
Gâteau petit-déjeuner
40 Min
Gâteau au yaourt de brebis
40 Min
Cake poire-sarrasin
1h 15min
Cookies aux fruits secs
50 Min
Cake aux lentilles corail, carotte et curry
1 Std. 25 Min
Cake au citron et au pavot
50 Min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 Min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1hod.
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50 Min