Gâteau léger aux pommes
TM6 TM5 TM31

Gâteau léger aux pommes

3.3 (4 ratings)

Ingredients

  • huile, pour le moule
  • 5 pommes (650 g env.), coupées en morceaux
  • 10 g de jus de citron
  • 80 g d'amandes en poudre
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 180 g de farine de sarrasin
  • 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
  • 2 c. à café de levure chimique sans gluten (1 sachet)
  • 3 œufs bio

Nutrition
per 1 part
Calories
1579.5 kJ / 376.5 kcal
Protein
9.7 g
Carbohydrates
54 g
Fat
13.2 g
Saturated Fat
1.7 g
Fibre
5.7 g
Sodium
323 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes