Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La garniture
- 100 g de sucre
- 100 g d'amandes blanchies
- 30 g d'eau
- ½ citron, bio, le zeste râpé
- 1 c. à soupe de jus de citron
Les bretzels
- 1 pâte feuilletée (± 25×42 cm)
- 1 oeuf, battu
- 3 c. à soupe d'amandes effilées
- 2 - 3 c. à café de jus de citron
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 1264 kJ / 303 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Poitrine de dinde Sous vide
No ratings
Pizza hawaïenne à la croûte farcie au fromage (Ben) Métrique
2u. 10min
Barres de céréales (Ben) Métrique
1h 10min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 分钟
Dip mexicain en couches
25min
Trempette aux noix de cajou à l'aneth
8h 10 min
Biscuits chocolatés au beurre
1小时
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette (Métrique)
1hod. 35min
Shortcake canadien aux fraises
30min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min