![Bruco tramezzino Bruco tramezzino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62badf7c3f9562e0008fef2e3b65b0db/Derivates/5fa8547e2cb8f188a9d5d04cce7037c7274fec63.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Maionese
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g)
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di succo di limone
or 1 cucchiaino di aceto - 2 cucchiaini di senape (10 g)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
Pane bianco per tramezzini
- 400 g di acqua
- 100 g di latte
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- prosciutto cotto a fette
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2196 kJ / 524.9 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 35.5 g
- Saturated Fat
- 6.5 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 375.3 mg
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