Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 15 g di radice di zenzero fresco, tagliato a fette sottili
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 190 g di zucchero di canna integrale (o zucchero di canna)
- 20 g di acqua
- 700 g di pere, sbucciate, tagliate a pezzetti (vedi consiglio)
- 100 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- ¾ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 80 g di uvetta
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 110 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 9.6 g
Alternative recipes
Brodo vegetale in polvere
No ratings
Cookies al cioccolato
No ratings
Biscotti alle mandorle
40 Min
Zuppa di miso con verdure
40 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Hamburger alla messicana
4 Std. 25 Min
Pane ai semi di lino
1 Std. 30 Min
Spätzle al formaggio
1 Std. 10 Min
Vellutata di funghi champignon
20 Min
Powerballs (ricetta vegana)
15 Min
Peperoni con tofu e fagioli
1 Std.