Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cetriolino sott'aceto, tagliato a metà
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, sgocciolato (peso netto sgocciolato: circa 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaio di senape
- ¼ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutrition
- per 450 g
- Calories
- 6304 kJ / 1506 kcal
- Protein
- 61 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 137 g
In Collections
Alternative recipes
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Rösti alla bernese
40 min
Mousse al cioccolato fondente e caramello
4h 30 min
Mousse di tonno
10 min
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min
Mousse veloce al caffè
5 min
Guacamole
5 min
Mousse di formaggio
10 min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 min
Cornetti al prosciutto
35 min
Insalata di verdura e frutta
10 min
Torta di carote argoviese
2 Std.