Rhabarber-Orangen-Konfitüre
TM6 TM5

Rhabarber-Orangen-Konfitüre

4.5 (25 ratings)

Ingredients

  • 250 g Orangensaft, frisch gepresst
  • 1 EL Orangenschale, unbehandelt, fein gerieben
  • 50 g Grenadinesirup
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 750 g Rhabarber, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)

Nutrition
per 1 Schraubglas
Calories
1450 kJ / 347 kcal
Protein
1 g
Carbohydrates
84 g
Fat
1 g
Fibre
2.1 g
Sodium
7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes