Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 50 g Haselnüsse
- 4 Eier
- 400 g Zucker
- 200 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 50 g Orangeat
- 50 g Zitronat
- 50 g Rosinen
- 30 g Früchtetee, aufgebrüht, abgekühlt, z. B.Tropische Früchte von Teminal
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Möhren-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30min
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2h
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50min
Apfel-Zimt-Ballen
1h
Früchte-Lebkuchen mit Schokoganache
2 Std. 15 Min
Quarkstollen
1h 10 min
Stollen-Butterkuchen
2 Std. 45 Min
Schneller Apfel-Kastenkuchen
1 Std. 30 Min
Lebkuchen-Gugelhupf
1h 20 min
Mallorquinischer Mandelkuchen
1 Std. 30 Min