Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücke (2 cm)
- 130 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 15 g Frühlingszwiebeln, gewaschen, in Stücken (1 cm)
- 1 Bio-Limette, gewaschen, Schale, fein gerieben
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Ei (Größe M)
- 150 g Ricotta
- 50 g Weizenmehl
- 20 g Milch
- ½ TL Backpulver
- 3 EL Olivenöl
- Butter, zum Servieren (optional)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 58 mg
Alternative recipes
Babyfreundliche Gemüse Käse Muffins
30 dk
Babyfreundliche Lachs Laibchen
1h 25min
Babyfreundliches Kokos Dhal
30 dk
Babyfreundliche Kichererbsen und Bohnen Patties
1sa
Babyfreundliche Linsen-Feta-Tarte
1sa 15 dk
Babyfreundliche Käse Brokkoli Cracker
45 Min
Babyfreundliche Heidelbeeren-Haferflocken-Riegel
30 dk
Babyfreundliche Bananen Pancakes mit Zimt-Joghurt
15 min
Babyfreundlicher Bananen-Erdnussmus-Brei
15 min
Babyfreundlicher Karottenkuchen-Zimt-Brei
15 min
Dampfgegarte Karotten- und Pastinakenstifte
25 dk
Weiße Bohnen, Erbsen, Avocado und Minze Püree
20 dk