Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Boden
- 140 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 3 Eier
- 300 g Mehl
- 2 TL Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 2 Gläser Sauerkirschen (à 680 g), abgetropft
- 140 g Zucker
- 3 Eier
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1000 g Quark
-
150
g Sonnenblumenöl
or 150 g Rapsöl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1555 kJ / 372 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1h
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1sa 20 dk
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 godz. 15 min
Spiegelei-Kuchen
1 godz. 15 min
Kirschkuchen vom Blech
1sa 20 dk
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1sa 20 dk
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1 godz. 45 min
Mandarinenkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Erdbeer-Quark-Torte
2 godz. 45 min
Kiba-Crunch-Kuchen
5h 35 min