Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de pâte feuilletée
- 10 g de beurre, pour le moule
- 615 g de lait entier
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de fécule de maïs
- 6 jaunes d'œufs
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1812.7 kJ / 433.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 43.2 g
- Fat
- 25.7 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 129 mg
Alternative recipes
Fondant aux deux chocolats
3h
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min
Far breton aux pruneaux
1h
Flan pâtissier à la vanille
3h 30 min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1h 30 min
Riz au lait crémeux
1h 15min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Paris-Brest
3h
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Chouquettes du goûter
35min
Flan sans pâte
6 Std.
Flan à la noix de coco
1h 15min