Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de lait, et 2 c. à soupe
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 œufs
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème fraîche épaisse
- 7 g de sel
- beurre, pour le plat
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 10972 kJ / 2609 kcal
- Protein
- 69 g
- Carbohydrates
- 453 g
- Fat
- 80 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche de Jeanne
4u. 15min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Napolitain
4h 20min
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Chouquettes du goûter
35min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche Nanterre
4u. 15min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Pain de mie moelleux
4u. 15min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min