Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de lait
- 2 gousses de vanille Bourbon, fendues en deux dans la longueur et égrainées
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 90 g de fécule
- 1 pâte brisée maison
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1929.1 kJ / 460.9 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Carbohydrates
- 53.1 g
- Fat
- 22.9 g
- Saturated Fat
- 14.5 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 292.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Financiers aux amandes
20 Min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Gâteau de semoule aux fruits
1 godz. 50 min
Merveilleux tout choco
2h 5min
Gland à la pistache
1 Std. 30 Min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Flan sans pâte
6 godz.
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Crumble pomme-cannelle
45 Min