Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Mürbteigboden
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Zucker
- 100 g Butter, vegan, zimmerwarm, in Stücken
Cheesecake-Füllung
- 850 g veganer Frischkäse, zimmerwarm, z.B. Simply V
- 250 g Kokosnusscreme, (siehe Tipp)
- 150 g Crème fraîche, vegan, (siehe Tipp)
- 180 g Zucker
- 4 EL Speisestärke
- 1 EL Vanille, gemahlen
- 20 g Zitronensaft
Beerentopping (am nächsten Tag)
- 200 g Himbeeren, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 100 g Erdbeeren, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 2 EL Speisestärke, aufgelöst in 2 EL Wasser
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 2122 kJ / 507 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 32 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 28 mg
In Collections
Alternative recipes
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30 min
Zitronen-Heidelbeer-Cupcake "Flower Power"
2h 35min
Veganer Feta
12 godz. 10 min
Vegane Pavlova
2h 45min
Erdnusskuchen mit Frosting
1 godz. 20 min
Vegane Mini-Cheesecakes
4h 30min
No Bake Heidelbeer Cheesecake
5h 30min
Schokoladeneis (vegan)
9 godz. 30 min
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
1 godz. 10 min
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4h 45min
Veganer Kirschen-Cheesecake
5h
Dalgona Eiskaffee
10min