Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Mürbteigboden
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Zucker
- 100 g Butter, vegan, zimmerwarm, in Stücken
Cheesecake-Füllung
- 850 g veganer Frischkäse, zimmerwarm, z.B. Simply V
- 250 g Kokosnusscreme, (siehe Tipp)
- 150 g Crème fraîche, vegan, (siehe Tipp)
- 180 g Zucker
- 4 EL Speisestärke
- 1 EL Vanille, gemahlen
- 20 g Zitronensaft
Beerentopping (am nächsten Tag)
- 200 g Himbeeren, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 100 g Erdbeeren, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 2 EL Speisestärke, aufgelöst in 2 EL Wasser
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 2122 kJ / 507 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 32 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 28 mg
In Collections
Alternative recipes
High Protein Eis am Stiel
4h 30min
Bratäpfel mit Himbeer-Kokossauce
30 min
Veganes Käsefondue
30 min
Vegane Mini-Cheesecakes
4h 30min
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4 godz. 45 min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5h
Vegane Pancakes
30 min
Veganer Kirschen-Cheesecake
5h
Milchreis-Tarte (vegan)
1h 10 min
Veganer Marmorkuchen
1sa 20 dk
No Bake Heidelbeer Cheesecake
5h 30min
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6u. 20min