Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gamberi sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 40 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- ½ cucchiaino di sale
- lattuga, i cuori
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1465.8 kJ / 350.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 3.9 g
- Fat
- 32.3 g
- Saturated Fat
- 3.4 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 311.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 Std.
Insalata di polpo e patate
2h
Gamberi in salsa cocktail
10min
Gamberi in salsa rosa (Bimby Friend)
30 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1小时 20 分钟
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 Min
Pepata di cozze
45 Min
Orata in crosta di sale
35 Min