Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gamberi sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 40 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- ½ cucchiaino di sale
- lattuga, i cuori
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1465.8 kJ / 350.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 3.9 g
- Fat
- 32.3 g
- Saturated Fat
- 3.4 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 311.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Lasagna di gamberi monoporzione
1 godz. 30 min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Ponte dei sospiri
1h
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2 godz. 10 min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Tonno di coniglio
48h
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Bistecca Sottovuoto
1 godz. 10 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min