Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 179 kJ / 42.8 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 985.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Peperoni in agrodolce
30 Min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 Std. 30 Min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 Min
Caponata (TM6)
1 Std. 30 Min
Cetrioli sottaceto (TM6)
48 Std. 20 Min
Mandorle pelate (TM6)
5 Min
Peperonata (TM6)
45 Min
Peperonata sottovuoto
1 Std.
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30 Min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz. 10 min