Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 179 kJ / 42.8 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 985.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 Min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 Std.
Scalogno insaporito (350 g)
25min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Peperonata sottovuoto
1 Std.
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 Min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2 Std. 20 Min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50 min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40min