![Indian Butter Chicken veloce Indian Butter Chicken veloce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4c2f0235c4e7bbd8b6c4f2b1f5edfdc8/Derivates/30cae12ba9bfe1507d653f3c90bea4a24f23a2a0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pollo
- 700 g di pollo, a cubetti (2-3 cm)
- 80 g di yogurt naturale
- 2 spicchi di aglio, schiacciati
- 1 cucchiaino di curry in polvere, piccante (ad es. Madras)
- 1 cucchiaino di peperoncino, in polvere
- ¾ di cucchiaino di sale
Salsa
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di radice di zenzero fresco, pelato, a pezzi
- 40 g di burro, non salato
- 2 cucchiai di garam masala (miscela di spezie indiana)
- 2 scatole di polpa di pomodoro a pezzi (400 g l’una)
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di panna intera
- 1 cucchiaio di zucchero
- 100 g di yogurt naturale
- 3 rametti di coriandolo fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1847 kJ / 442 kcal
- Protein
- 45 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 21 g
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