Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 di cipolla, tagliata a metà
-
150
g di albicocche secche, denocciolate, tagliate
a metà -
500
g di polpa di zucca, (es. hokkaido) a
pezzi - 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
- 100 g di semi di zucca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero a grani
- 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
- 2 chiodi di garofano
- 500 g di aceto di vino bianco
- 250 g di zucchero di canna
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 122 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 10.6 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpe
1 godz. 15 min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 min
Risotto alla milanese
30 min
Crostata al rabarbaro
55 min
Risi e bisi
35 min
Zuppa di barbabietole
45min
Sangria al lampone e basilico
40 min
Biberli dell'Appenzello
No ratings
Torta di carote
1h 10 min
Brownies
1h
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 Min