Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 150 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 200 g Wasser
- 25 g Zitronensaft
- 3 geh. TL Agar-Agar (z.B. von Natura)
- 300 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
-
250
g Ricotta
or 250 g Quark, 20% Fett - 15 g Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Scheiben Bauernbrot oder Schwarzbrot (ca. 120 g)
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 755 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.6 g
Alternative recipes
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Zwiebelsoufflé
1h
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20 min
Artischocken-Tomaten-Dip
2 Std. 10 Min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5h 20 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20 min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min