Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Wildpastetchen
- 100 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Wildgulasch, z.B. aus Hirschkeule oder Hirschrücken (3 cm)
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 50 g Haselnüsse
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- ½ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 30 g Weinbrand
- 1 Eiweiß
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Schweineschmalz, weich, in Stücken
Portweingelee
- 5 Blatt Gelatine
- 150 g roter Portwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 70 g Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 godz. 45 min
Zabaglione
15 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Fenchelsalat
3 godz. 35 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Crème brûlée
6h
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Würzige Kürbissuppe
1h
Salsa Verde
10 Min
Vitello Tonnato
48 Std.