Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Hefeteig
- 140 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl
- ¾ TL Salz
Belag
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1000 g Gemüsezwiebeln, in Stücken
- 80 g Speisestärke
- 200 g Schinkenwürfel, mager
- 150 g Sahne
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kümmel
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1394 kJ / 333 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.9 g
Alternative recipes
Käsefüße
1h 25min
Schnittlauchkuchen
2 Std.
Weinschaumsauce
30min
Baby-Füßchen
1h 20min
Gewürzkuchen
2 Std.
Schneller Zwiebelkuchen ohne Boden
45min
Springerle
26 Std. 20 Min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Zwiebelkuchen
2 Std. 30 Min
Käse-Rauten zu Wein
1h 30min
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1h
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1h 45 min