Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di ribes rosso, le bacche
- 300 g di zucchero
- 10 g di zucchero vanigliato
- 250 g di mela, qualsiasi tipo, con la buccia, denocciolata e tagliata a pezzi
- 400 g di aceto di mele (aceto di sidro)
- Nutrition
- per 15 g
- Calories
- 193.1 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 11.3 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 0.4 mg
Alternative recipes
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Rotolo ai piselli
50 Min
Fiocchi di neve
5 Std.
Hummus ai pomodorini
1 Std.
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Pane cicci
4h 30 min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Gelatine gusto Champagne
4h 30 min
Conserva di pomodori
1 Std.
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h