Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di ribes rosso, le bacche
- 300 g di zucchero
- 10 g di zucchero vanigliato
- 250 g di mela, qualsiasi tipo, con la buccia, denocciolata e tagliata a pezzi
- 400 g di aceto di mele (aceto di sidro)
- Nutrition
- per 15 g
- Calories
- 193.1 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 11.3 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 0.4 mg
Alternative recipes
Spaghetti alla Nerano
30 min
Brioches ripiene alle mele
4 Std.
Esperienza culinaria
2h
Treccia al salmone
2h 20min
Crema Thermomix® per le feste
25min
Tagliatelle di zucca con salsiccia, Gorgonzola e noci
No ratings
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1 godz. 45 min
Plumcake al mandarino
1h
Tisana all'anice e erba cedrina
15min
Dahl di zucca
30 min
Anacardi speziati
30 min
Torta tirolese d'autunno
1 Std. 20 Min