Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 - 5 oranges, zeste et jus
- 2 citrons jaunes, zeste et jus
- 4 bâtons de cannelle
- 2 grains d'anis étoilé
- 1 c. à café de clous de girofle
- 1 c. à soupe de poivre de la Jamaïque moulu
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- 600 g de sucre de canne
- 100 g de vin rouge
- Nutrition
- per 1 bouteille
- Calories
- 11282.2 kJ / 2696.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 693.8 g
- Fat
- 3.3 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 25.4 g
- Sodium
- 28.3 mg
Alternative recipes
Bœuf Wellington sauce vin rouge et sa duxelles de champignons
2 godz. 30 min
Crème glacée au chocolat
12h
Caramels au beurre salé
1 Std. 45 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Sirop chai
35 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Glace au miel
17 Std. 45 Min
Mélange épicé pour BBQ
Keine Bewertungen
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Pain de mie
3 Std.
Dal de lentilles aux épinards
35 Min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.