Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di ribes nero
- 350 g di zucchero grezzo di canna
- 10 g di zucchero vanigliato
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 250 g di vino rosso
- 600 g di Vodka (40% di alcol)
- Nutrition
- per 1 bottiglia
- Calories
- 1799.9 kJ / 430.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 52.8 g
- Fat
- 0.3 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 14.3 mg
Alternative recipes
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Rotolo ai frutti rossi
2h
Plumcake patate e speck
2h
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 Std. 30 Min
Cake pops miao
2h
Cannoli con crema al pistacchio (senza glutine e lattosio)
No ratings
Scones con confettura di frutti rossi e semi di chia (senza glutine)
No ratings
Bowl riso, salmone e avocado
30 Min
Bowl di riso, avocado e salmone
40 Min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1hod. 40min