Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kräuterbutter
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 20 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Zitronenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 3 Prisen Pfeffer
- ¾ TL Salz
- 150 g Butter, in Stücken
Speckwaffeln und Fertigstellung
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 300 g Milch
- 150 g Wasser
- 3 Eigelb
- 125 g Schinkenspeckwürfel
- 60 g Röstzwiebeln
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Eiweiß
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1843 kJ / 441 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 32 g
- Saturated Fat
- 19 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 852 mg
In Collections
Alternative recipes
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35p
Kräuterkuchen
2h
Buttermilch-Waffeln mit Zitrusschmand
25 Min
Baguette Hawaii
30p
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30p
Tiroler Speck-Muffins
40p
Champignon-Porree-Cremesuppe
30p
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10p
Tortilla-Buns
2 Std. 30 Min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40p
Pulled Pork
6h 15min
Kartoffel-Quiche
3h