Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Blattgelatine (12 Blatt)
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Orange, unbehandelt, Schale abgeschält und 150 g Saft ausgepresst
- 75 g Gelierzucker 2:1
- Lebensmittelfarbe, orange, flüssig (optional)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 12 kJ / 3 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Rotkohlcremesuppe
40 min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20 min
Zitronen-Ingwer-Jellys
1 godz. 30 min
Oster-Brot-Torte
1h
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Pikante Avocado-Ei-Torte mit Bacon
5h
Zucker-Würfel
24h
Zwiebel-Flammkuchen
1h
Milchreis mit Roter Grütze
50 min
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Handbrot mit Schinken und Käse
12 Std. 30 Min
Apfel-Gugelhupf
2h 30min